(Video) Prin Învierea Domnului ne-am izbăvit și noi din moarte

Lumea este mare și minunată, dar avem foarte puțin timp, deoarece totul se poate termina în orice clipă. Și totuși, avem o mulțime de întrebări. Oare ce va fi cu mine? Ce va fi cu copiii mei?

Acum 2.000 de ani și El se temea de moarte, ca și noi, deoarece Iisus a trecut calea Sa ca Om din dragoste pentru oameni. Pentru a-i scăpa de moartea veșnică, El Însuși a trebuit să treacă prin moarte. Cum poți să înțelegi aceasta? Cum ți-o poți imagina? Și iată-L pe El ca Om aflându-Se în fața morții. Dar nu ca orice om, cu spaimă, ci din dragoste. Pentru că „mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are: ca sufletul său să și-l pună pentru alții” (Ioan 15, 13).

Dragostea lui Dumnezeu pentru tine o simți când începi să-i iubești pe oameni. Atunci înțelegi că El este întotdeauna cu noi, că există Cineva desăvârșit Care te iubește și ale Cărui cuvinte, rostite în urmă cu 2.000 de ani, sunt valabile până astăzi: „Îndrăzniți! Nu vă temeți! Iată, Eu sunt cu voi până la sfârșitul veacurilor!” (cf. Matei 28, 20).